Svatomartinská husa s kmínem

Postup přípravy:

Husu zvenku i zevnitř osolíme, posypeme kmínem a položíme prsíčky dolů na pekáč. Podlijeme vodou a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C. Cca za hodinu husu otočíme, kůžičku propícháme vidličkou, aby se sádlo dobře vypeklo. Pečeme ještě zhruba půl hodiny. Vypečený tuk podléváme horkou vodou, aby se nepřipaloval a průběžně odebíráme.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2016 5:37| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist