Svatomartinská husa s kmínem

Postup přípravy:

Husu zvenku i zevnitř osolíme, posypeme kmínem a položíme prsíčky dolů na pekáč. Podlijeme vodou a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C. Cca za hodinu husu otočíme, kůžičku propícháme vidličkou, aby se sádlo dobře vypeklo. Pečeme ještě zhruba půl hodiny. Vypečený tuk podléváme horkou vodou, aby se nepřipaloval a průběžně odebíráme.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2016 5:37| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist