husa_2.jpg

Svatomartinská husa s kmínem

Husu zvenku i zevnitř osolíme, posypeme kmínem a položíme prsíčky dolů na pekáč. Podlijeme vodou a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C. Cca za hodinu husu otočíme, kůžičku propícháme vidličkou, aby se sádlo dobře vypeklo. Pečeme ještě zhruba půl hodiny. Vypečený...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Klasický výborný recept,ale já si raději dojdu do restaurace na hotovou husu..nechce se mě péct tak dlouho.

    l
    lidka2

    Husu miluje manžel, já osobně toto maso zrovna nemusím.

    r
    renda4141

    Svatomartinskou husu jsem ještě neměla, ale myslím, že určitě bude moc dobrá.

    j
    jankac

    Svatomartinská husa s kmínem je pochúťkou našich mužov.

    j
    jenetka

    Husa je dost mastná, dá se sníst tak jednou za rok.

    l
    lucik21

    Svatomartinská husa s kmínem u nás nesmí chybět

    s
    stana1

    Svatomartinská husa s kmínem tu mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist