Svatomartinská husa s kmínem
Husu zvenku i zevnitř osolíme, posypeme kmínem a položíme prsíčky dolů na pekáč. Podlijeme vodou a vložíme do předem vyhřáté trouby na 180°C. Cca za hodinu husu otočíme, kůžičku propícháme vidličkou, aby se sádlo dobře vypeklo. Pečeme ještě zhruba půl hodiny. Vypečený...
Klasický výborný recept,ale já si raději dojdu do restaurace na hotovou husu..nechce se mě péct tak dlouho.
Husu miluje manžel, já osobně toto maso zrovna nemusím.
Svatomartinskou husu jsem ještě neměla, ale myslím, že určitě bude moc dobrá.
Svatomartinská husa s kmínem je pochúťkou našich mužov.
Husa je dost mastná, dá se sníst tak jednou za rok.
Svatomartinská husa s kmínem u nás nesmí chybět
Svatomartinská husa s kmínem tu mám rád.