Svatební polévka

Suroviny

mouky
3 PL
žloutky
3 ks
citrónová šťáva
1/2 ks
masového vývaru
1 hrnek
sůl
rajčatový protlak
1 ks
olej
hovězího masa
150 g

Postup přípravy:

Maso necháme povařit do měkka a pak jej pokrájíme na menší kousky. Mouku, žloutky a citrónovou šťávu zředíme s trochou vody a vlijeme do uvařeného vývaru. Podle potřeby přisolíme. Na menší pánvi osmažíme jednu polévkovou lžíci rajčatového protlaku a přidáme do stále vařící polévky. Na závěr přídáme do polévky pokrájené maso. Polévku je možné ozdobit opečenými kousky chleba.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2012 1:56| autor: Korolka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist