Svatební polévka

Suroviny

mouky
3 PL
žloutky
3 ks
citrónová šťáva
1/2 ks
masového vývaru
1 hrnek
sůl
rajčatový protlak
1 ks
olej
hovězího masa
150 g

Postup přípravy:

Maso necháme povařit do měkka a pak jej pokrájíme na menší kousky. Mouku, žloutky a citrónovou šťávu zředíme s trochou vody a vlijeme do uvařeného vývaru. Podle potřeby přisolíme. Na menší pánvi osmažíme jednu polévkovou lžíci rajčatového protlaku a přidáme do stále vařící polévky. Na závěr přídáme do polévky pokrájené maso. Polévku je možné ozdobit opečenými kousky chleba.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.9.2012 1:56| autor: Korolka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist