Středomořský gulášek s rajčetem

stredomorsky-gulasek-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

kuřecí vykostěné maso
400 g
olivový olej
50 ml
česnek
4 stroužky
cizrna
1 plechovka
oloupané rajče
4 ks
vinný ocet nebo citrónová šťáva
1 PL
sůl, pepř
dle chuti
zelená petrželka
dle chuti

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a opečte doměkka na části oleje. Maso dejte stranou na talíř. Do pánve přidejte podle potřeby olej, lehce na něm zpěňte prolisovaný česnek, přidejte slitou plechovku cizrny, oloupaná a na malé kostičky nakrájená rajčata a pět minut zvolna vařte. Dejte zpět maso, přidejte petrželku, dochuťte solí, vinným octem nebo citrónovou šťávou a případně i ostrou harisou. Podávejte s pečivem, rýží nebo polentou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist