Steaky z kapra s rozmarýnem a bazalkou

Suroviny

steaky z kapra

4 ks

velká cibule

1 ks

rajčata

20 dkg

slanina

15 dkg

olej

0,5 dcl

worcester

1 PL

hořčice

1 PL

pažitka

dle libosti

libeček

dle libosti

bazalka

dle libosti

rozmarýn

dle libosti

máslo

dle potřeby

citrónová šťáva

dle chuti

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Steaky z kapra osolíme a necháme odležet. Pak je potřeme hořčicí, pokapeme worcestrem a citrónovou šťávou. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky, přidáme nasekanou pažitku a bylinky. Steaky vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách krátce opečeme do poloměkka, pak narovnáme do máslem vymazaného pekáčku, na každý steak dáme kopičku směsi z cibule, slaniny, pažitky a bylinek. V předehřáté troubě zapékáme, až se slanina začne škvařit a cibule zezlátne. Vhodnou přílohou jsou osmažené brambory.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist