Steaky z kapra s rozmarýnem a bazalkou

Suroviny

steaky z kapra
4 ks
velká cibule
1 ks
rajčata
20 dkg
slanina
15 dkg
olej
0,5 dcl
worcester
1 PL
hořčice
1 PL
pažitka
dle libosti
libeček
dle libosti
bazalka
dle libosti
rozmarýn
dle libosti
máslo
dle potřeby
citrónová šťáva
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Steaky z kapra osolíme a necháme odležet. Pak je potřeme hořčicí, pokapeme worcestrem a citrónovou šťávou. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky, přidáme nasekanou pažitku a bylinky. Steaky vložíme do rozpáleného oleje a po obou stranách krátce opečeme do poloměkka, pak narovnáme do máslem vymazaného pekáčku, na každý steak dáme kopičku směsi z cibule, slaniny, pažitky a bylinek. V předehřáté troubě zapékáme, až se slanina začne škvařit a cibule zezlátne. Vhodnou přílohou jsou osmažené brambory.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist