Špenátové těstoviny se žampióny a sýrem

Suroviny

špenátových těstovin
500 g
tuku
2 PL
polohr. mouky
2 PL
silná kapie
1 ks
steril. žampiónů
1/2 šálku
rajčat. šťávy
1,5 šálku
steril. okurky
3 ks
másla
1 PL
eidam, dle chuti chilli
sůl a pepř

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříme. Scedíme je a necháme okapat. Přidáme máslo a přikryté je udržujeme v teple. Z mouky a tuku připravíme světlou jíšku. Přidáme papriku nakrájenou na nudličky, rajčatovou šťávu, důkladně promícháme a povaříme.

Přidáme chilli koření, mletý pepř a sůl, žampióny a okurky nakrájené na plátky. Krátce podusíme a sejmeme z ohně. Těstoviny polijeme omáčkou a posypeme strouhaným eidamem

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2011 9:36| autor: evhu

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist