Špenátová polévka

Suroviny

čerstvého nebo mraženého špenátu
500 g
plnotučného mléka
500 ml
jemných ovesných vloček
4 PL
řepkového oleje
3 PL
česneku
4 stroužků
větší cibule
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
parmezán
dle chuti
smetana
dle potřeby

Postup přípravy:

Najemno nakrájenou cibuli osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme česnek a ovesné vločky a restujeme dozlatova. Přidáme špenát, opět restujeme, zalijeme mlékem a 5 minut povaříme. Pak rozmixujeme ponorným mixérem, dochutíme solí a zjemníme smetanou. Podáváme s opečenými kostičkami bílého chleba a strouhaným parmezánem. Dle chuti opepříme.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2016 9:56

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist