Smažená sýrová jehla s kabanosem

Suroviny

kabanos

20 dkg

sýru Eidam

15 dkg

cibule

2 ks

vejce na obalení

1-2 ks

mouka na obalení

dle potřeby

tuk na smažení

dle potřeby

Postup přípravy:

Kabanos nakrájíme na kolečka, sýr na tenší čtverečky (přibližně ve velikosti koleček kabanosu) a cibuli na tenká kolečka. Vše střídavě napichujeme na špejle, které nakonec obalíme v trojobalu (raději dvakrát, aby sýr nevytekl).

Takto připravené špejle osmažíme na tuku.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Jana Večeřová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist