Smažená sýrová jehla s kabanosem

Suroviny

kabanos
20 dkg
sýru Eidam
15 dkg
cibule
2 ks
vejce na obalení
1-2 ks
mouka na obalení
dle potřeby
tuk na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Kabanos nakrájíme na kolečka, sýr na tenší čtverečky (přibližně ve velikosti koleček kabanosu) a cibuli na tenká kolečka. Vše střídavě napichujeme na špejle, které nakonec obalíme v trojobalu (raději dvakrát, aby sýr nevytekl).

Takto připravené špejle osmažíme na tuku.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Jana Večeřová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist