Smažená sýrová jehla s kabanosem

Suroviny

kabanos

20 dkg

sýru Eidam

15 dkg

cibule

2 ks

vejce na obalení

1-2 ks

mouka na obalení

dle potřeby

tuk na smažení

dle potřeby

Postup přípravy:

Kabanos nakrájíme na kolečka, sýr na tenší čtverečky (přibližně ve velikosti koleček kabanosu) a cibuli na tenká kolečka. Vše střídavě napichujeme na špejle, které nakonec obalíme v trojobalu (raději dvakrát, aby sýr nevytekl).

Takto připravené špejle osmažíme na tuku.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Jana Večeřová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist