Smažená sýrová jehla s kabanosem
Kabanos nakrájíme na kolečka, sýr na tenší čtverečky (přibližně ve velikosti koleček kabanosu) a cibuli na tenká kolečka. Vše střídavě napichujeme na špejle, které nakonec obalíme v trojobalu (raději dvakrát, aby sýr nevytekl). Takto připravené špejle osmažíme na tuku.
Smažená sýrová jehla s kabanosem určite dobrota.
rychly recept a navic se da napichnout a obalit skoro vsechno 🙂
SMAŽENÁ SÝROVÁ JEHLA – tak tohle vypadá docela dobře , dcerku by to bavilo připravovat !
bezva recept na rychlou a určitě chutnou večeři – zkusím
Znám tento recept a je opravdu skvělý, velká dobrota
Udělali jsme tento špíz na lávovém kameni v alobalu a super. Doporučuji všem.
Rychlé a určitě chutné jídlo.Smažáky můžeme.
Dobrý nápad určitě stojí za zkoušku.
to vypadá moc dobře, díky za tip
SMAŽENÁ SÝROVÁ JEHLA – receptík vypadá dobře.Určitě vyzkouším..
bezvadný recept – musím do přípravy zapojit vnučku , moc ráda pomáhá v kuchyni !
něco podobného také dělám, vždy tam přidám co zrovna je k dispozici
sýrová jehla – skvělý receptík -určitě vyzkouším
jsme dělávali, říkali jsme tomu tedy jinak a nedávali jsme tam cibuli. Jó – byl to chalupářský špíz
to se mi moc líbí – už vím co bude zítra k večeři