Smažená sýrová jehla s kabanosem

Kabanos nakrájíme na kolečka, sýr na tenší čtverečky (přibližně ve velikosti koleček kabanosu) a cibuli na tenká kolečka. Vše střídavě napichujeme na špejle, které nakonec obalíme v trojobalu (raději dvakrát, aby sýr nevytekl). Takto připravené špejle osmažíme na tuku.

Diskuze

19 komentářů

    j
    jankac

    Smažená sýrová jehla s kabanosem určite dobrota.

    c
    catberry

    rychly recept a navic se da napichnout a obalit skoro vsechno 🙂

    x
    xxkouckaxx

    SMAŽENÁ SÝROVÁ JEHLA – tak tohle vypadá docela dobře , dcerku by to bavilo připravovat !

    x
    xxkouckaxx

    bezva recept na rychlou a určitě chutnou večeři – zkusím

    l
    ladouch

    Znám tento recept a je opravdu skvělý, velká dobrota

    z
    Zuzana2403

    Udělali jsme tento špíz na lávovém kameni v alobalu a super. Doporučuji všem.

    e
    evik56

    Rychlé a určitě chutné jídlo.Smažáky můžeme.

    s
    sonak

    Dobrý nápad určitě stojí za zkoušku.

    v
    viwi

    to vypadá moc dobře, díky za tip

    h
    Handale

    SMAŽENÁ SÝROVÁ JEHLA – receptík vypadá dobře.Určitě vyzkouším..

    x
    xxkotaskovaxx

    bezvadný recept – musím do přípravy zapojit vnučku , moc ráda pomáhá v kuchyni !

    j
    jijina

    něco podobného také dělám, vždy tam přidám co zrovna je k dispozici

    a
    aknela11

    sýrová jehla – skvělý receptík -určitě vyzkouším

    p
    puntik

    jsme dělávali, říkali jsme tomu tedy jinak a nedávali jsme tam cibuli. Jó – byl to chalupářský špíz

    x
    xxkouckaxx

    to se mi moc líbí – už vím co bude zítra k večeři

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist