Slovenská kapustnice

Suroviny

cibule
vepřová plec
150 g
kysané zelí
400 g
klobása
150 g
sušené houby
30 g
sádlo/olej
40 g
sůl, pepř
mletá červená paprika

Postup přípravy:

Na sádle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a okořeníme, maso opečeme, podlijeme a asi 10 minut podusíme. 

Přidáme pokrájené kysané zelí, předem namočené sušené houby, klobásu pokrájenou na kolečka, zalijeme asi 1 a půl litrem vody a vaříme do měkka.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist