Slovenská kapustnice

Suroviny

cibule
vepřová plec
150 g
kysané zelí
400 g
klobása
150 g
sušené houby
30 g
sádlo/olej
40 g
sůl, pepř
mletá červená paprika

Postup přípravy:

Na sádle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a okořeníme, maso opečeme, podlijeme a asi 10 minut podusíme. 

Přidáme pokrájené kysané zelí, předem namočené sušené houby, klobásu pokrájenou na kolečka, zalijeme asi 1 a půl litrem vody a vaříme do měkka.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist