Sladký kapr s polevou a semínky

sladky-kapr-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

perník v prášku
1 sáček
vejce, voda a olej podle návodu na sáčku
tmavá poleva v prášku
1 sáček
dýňové semínko v jogurtu
20 g
lískový oříšek
1 ks

Postup přípravy:

Perníkové těsto připravíme podle návodu na obalu, nalijeme ho na plech vyložený papírem na pečení a upečeme v troubě vyhřáté asi na 180˚C. Z ještě vlažného perníku vykrojíme podle šablony z tvrdého papíru dvě ryby. Položíme je na prkénko a ze všech stran je pomocí štětce potřeme tmavou polevou připravenou podle návodu na obalu. Než poleva ztuhne, ozdobíme kapry šupinkami z bílých dýňových semínek a oči uděláme z půlky lískového oříšku.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.12.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist