Sladký jahodový trhanec

Suroviny

těsto
mléko
1/2 l
sůl
cukr krupice
3 PL
vejce
4 ks
vanilkový cukr
1 balíček
krupice
160 g
jahody
300 g
cukr moučka
50 g
tuk

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Bílky oddělíme od žloutků. Mléko, krupici, žloutky a špetku soli ušleháme a necháme asi hodinu stát. Pak vmícháme sníh z bílků a vanilkový cukr. Těsto nalijeme do vymaštěného vyššího plechu a upečeme. Během pečení očistíme jahody, nakrájíme je na kousky a smícháme s cukrem. Hotový trhanec natrháme na porce a na talířích ozdobíme jahodami.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.8.2011 9:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist