Sladká mirabelková omáčka

Suroviny

mirabelek
2 hrnky
bílého vína
1 hrnek
hladké mouky
1 PL
másla
1 PL
několik vyloupaných pecek
cukr na dochucení

Postup přípravy:

Omyté a vypeckované ovoce vaříme s několika peckami na mírném ohni. Když je ovoce měkké, pecky vyjmeme a směs rozmixujeme nebo propasírujeme přes síto. Z mouky a másla umícháme světlou jíšku. Tou omáčku zahustíme a s vínem krátce povaříme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist