Sladká mirabelková omáčka

Omyté a vypeckované ovoce vaříme s několika peckami na mírném ohni. Když je ovoce měkké, pecky vyjmeme a směs rozmixujeme nebo propasírujeme přes síto. Z mouky a másla umícháme světlou jíšku. Tou omáčku zahustíme a s vínem krátce povaříme.

Diskuze

12 komentářů

    m
    martinnatr

    zajímavý recept, ráda bych to ochutnala

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Mirabelková omáčka – opravdu si tu chuť neumím představit !

    b
    Bobina1

    Mirabelková omáčka vůbec mne neláká.

    x
    xxkouckaxx

    mirabelky jsem nejedla snad od dětství – u babičky byl sad a my je tam chodili loupit

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavá omáčka, ráda ji odzkouším.

    j
    josef7777

    Mirabelkovou omáčku jsem zatím nedělal, ale vyzkouším.

    a
    aknela11

    omáčka – zkooušela jsem k palačinkám – byla dobrá

    x
    xxkouckaxx

    mirabelky jsem už pěkných pár roků nikde neviděla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist