Skopové maso

Suroviny

skopového hřbetu
2 ks
stroužky česneku
4 ks
hořčice a mouka
kaparů
200 g
olej, pepř a sůl

Postup přípravy:

Skopový hřbet si očistíme od nadbytečného tuku, odsekneme hřbetní kost a nasekáme ho na porce. Kotlety naklepeme paličkou, okraje nařízneme, osolíme opepříme, potřeme utřeným česnekem a hořčicí a poprášíme moukou. Olej si rozpálíme na pánvi a kotlety na něm opečeme po obou stranách do červena. Pak je vyndáme a na zbylém tuku podusíme kapary, které položíme na kotlety.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2013 6:37| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist