skopove.jpg

Skopové maso

Skopový hřbet si očistíme od nadbytečného tuku, odsekneme hřbetní kost a nasekáme ho na porce. Kotlety naklepeme paličkou, okraje nařízneme, osolíme opepříme, potřeme utřeným česnekem a hořčicí a poprášíme moukou. Olej si rozpálíme na pánvi a kotlety na něm opečeme po obou stranách do...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Bohužel u nás ho nikdo nejí.

    v
    viki11

    Skopové maso je velmi chutné a křehké. Ještě lahodnější je však jehněčí.

    l
    lucik21

    skopové maso jsem ještě neochutnala, ale už se na něho chystám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist