Skopové maso se slaninou a broskvemi

Suroviny

skopové maso z kýty
500 g
broskve
2 ks
anglická slanina
100 g
kari koření
1 špetka
sůl
olej

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, okořeníme a střídavě napichujeme na jehlu se slaninou a kousky broskví.

Ze všech stran opečeme na oleji. Jako příloha je dobrá rýže.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.10.2011 9:19| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist