Skopové maso se slaninou a broskvemi

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, okořeníme a střídavě napichujeme na jehlu se slaninou a kousky broskví. Ze všech stran opečeme na oleji. Jako příloha je dobrá rýže.

Diskuze

4 komentáře

    b
    Bobina1

    S tím skopovým je to pravda. Leda bych chovala ovce.

    x
    xxkouckaxx

    skopové jsem jedla jen na dovolené v Řecku , tady bych ani nevěděla kde ho koupit

    l
    ladouch

    S tím se doma nechytám, moji milánkové skopové nebaští.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist