Šípková esíčka s ořechy

Suroviny

mletých jader vlašských ořechů
100 g
šípkové marmelády
70 g
moučkového cukru
250 g

Postup přípravy:

Zpracujte na tuhou hmotu 100 g mletých jader vlašských ořechů, 70 g šípkové marmelády a 250 g moučkového cukru. Pokud by byla hmota málo tuhá, zapracujte do ní ještě moučkový cukr. Z hmoty vyválejte tenké pramínky, různě je stočte a položte na plech vyložený pečícím papírem. Nechte je sušit do druhého dne, pak je vložte do trouby vyhřáté na 120 °C a pečte cca 30 minut. Nechte vychladnout.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 4:37| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist