Šípková esíčka s ořechy

Suroviny

mletých jader vlašských ořechů
100 g
šípkové marmelády
70 g
moučkového cukru
250 g

Postup přípravy:

Zpracujte na tuhou hmotu 100 g mletých jader vlašských ořechů, 70 g šípkové marmelády a 250 g moučkového cukru. Pokud by byla hmota málo tuhá, zapracujte do ní ještě moučkový cukr. Z hmoty vyválejte tenké pramínky, různě je stočte a položte na plech vyložený pečícím papírem. Nechte je sušit do druhého dne, pak je vložte do trouby vyhřáté na 120 °C a pečte cca 30 minut. Nechte vychladnout.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 4:37| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist