Sekaná v těstíčku s česnekem

Suroviny

mleté maso
1 kg
listové těsto
strouhanka
vejce
česnek
sůl, pepř, koření

Postup přípravy:

Mleté maso smícháme s vejcem (raději dvěmi vejci), ochutíme česnekem, pepřem, solí a přidáme trošku strouhanky. Listové těsto si rozválíme na obdélník, který poklademe směsí z mletého masa a poté smotáme.
Konce rolády přimáčkneme k sobě, aby směs při pečení nevytékala. A roládu poté obalíme v libovolném koření. Já jsem použila grilovací a provensálské. Roládku podlijeme, přidáme máslo a pečeme zhruba 45 min na 180 – 200° C.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist