Pikantní sekaná se žampióny

Suroviny

masové směsi

1 kg

cibule

2 ks

česneku

3 stroužky

mletého nového koření

1 ČL

vajec

2 ks

jalovce

10 ks

čerstvý tymián

dle chuti

bobkový list

dle chuti

rozmarýn

dle chuti

žampiony

dle libosti

slanina (plátky)

dle libosti

máslo

dle potřeby

Postup přípravy:

Na másle poduste nakrájené žampióny a nechte je vychladnout. Maso (masová směs asi 1 kg hovězího, vepřového a telecího masa, klobás, kuřecích jater) umelte, přidejte nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, nové koření, tymián, rozšlehaná vejce, rozdrcený jalovec a žampióny. Směs pořádně promíchejte a zpracujte a vytvořte šišku. Dejte ji do pekáče, obalte plátky slaniny, proložte bobkovým listem a snítkami rozmarýnu. Podlijte a upečte ve vyhřáté troubě. Lze jíst studené i teplé.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 5x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2017 11:46| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist