Pikantní sekaná se žampióny

Suroviny

masové směsi

1 kg

cibule

2 ks

česneku

3 stroužky

mletého nového koření

1 ČL

vajec

2 ks

jalovce

10 ks

čerstvý tymián

dle chuti

bobkový list

dle chuti

rozmarýn

dle chuti

žampiony

dle libosti

slanina (plátky)

dle libosti

máslo

dle potřeby

Postup přípravy:

Na másle poduste nakrájené žampióny a nechte je vychladnout. Maso (masová směs asi 1 kg hovězího, vepřového a telecího masa, klobás, kuřecích jater) umelte, přidejte nastrouhanou cibuli, prolisovaný česnek, nové koření, tymián, rozšlehaná vejce, rozdrcený jalovec a žampióny. Směs pořádně promíchejte a zpracujte a vytvořte šišku. Dejte ji do pekáče, obalte plátky slaniny, proložte bobkovým listem a snítkami rozmarýnu. Podlijte a upečte ve vyhřáté troubě. Lze jíst studené i teplé.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2017 11:46| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist