P7010001.JPG

Sekaná v těstíčku s česnekem

Mleté maso smícháme s vejcem (raději dvěmi vejci), ochutíme česnekem, pepřem, solí a přidáme trošku strouhanky. Listové těsto si rozválíme na obdélník, který poklademe směsí z mletého masa a poté smotáme. Konce rolády přimáčkneme k sobě, aby směs při pečení nevytékala. A roládu poté obalíme v libovolném...

Diskuze

7 komentářů

    m
    martinnatr

    to mě nenapadlo, to těstíčko, vyzkouším

    g
    glady

    Zajímavý a určitě chutný recept. Vyzkouším.

    l
    lidka2

    Tohle není zrovna dietní, ale dobré to bude určitě .-)

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající sekaná v listovém těstíčku – zajímavý způsob

    b
    Bobina1

    Tak sekanou v lískovém těstě jsem ještě nedělala.

    m
    Marie1945

    Zní to dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist