Salát z krevet, pomela a avokáda

Suroviny

pomelo
1 ks
avokádo
1 ks
loupané krevety
250 g
majonéza
150 ml
bílý jogurt
150 ml
limetková šťáva
2 PL
sůl, pepř
ledový salát
bageta

Postup přípravy:

Pomelo rozebereme na dílky, které zbavíme tuhých blan. Očištěnou dužinu nakrájíme na menší kousky. Vyzrálé avokádo rozkrojíme na polovinu a odstraníme pecku a vnitřek vydlabeme lžičkou.

V míse promícháme kousky pomela s vydlabanou dužinou z avokáda. Vše zakapeme limetkovou šťávou, osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Přidáme krevety a směs spojíme jogurtem a majonézou. Vložíme do chladničky a necháme 15 minut rozležet.

Salát podáváme na listech ledového salátu s čerstvou bagetou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 12:12| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist