Salát z červené řepy se zakysanou smetanou

Suroviny

sterilované červené řepy
200 g
salátová okurka
1 ks
rajčata
3 ks
cibule
1 ks
zakysaná smetana
1 ks
sůl, bílý pepř

Postup přípravy:

Řepu, okurku a rajčata nakrájíme na kostičky, smícháme se zakysanou smetanou, osolíme a opepříme. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.9.2013 8:40

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist