Salát z tuňáka, fazolí a červené cibule

salat-z-tunaka-fazoli-a-cibule-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

plechovka cannellini fazolí, propláchnutých a osušených

410 g

malá velmi tence pokrájená červená cibule

1 ks

červený vinný ocet

1 PL

tuňák v extra panenském olivovém oleji

225 g

čerstvě nakrájená petržel

2 PL

Postup přípravy:

Fazole, cibuli a ocet dáme do misky, trochu osolíme a dobře promícháme. Přidáme tuňáka rozděleného na větší kousky i s olejem, polovinu petržele a velkoryse opepříme čerstvě mletým černým pepřem. Promícháme, zbylou petrželí ozdobíme a podáváme se zeleným salátem a křupavým chlebem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.10.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist