Salát s hovězím masem

Suroviny

nové brambory

650 g

česnek

2 stroužek

svíčková

300 g

fazolové lusky

300 g

červená cibule

1 ks

malá rajčata

100 g

majonéza

2 PL

vinný ocet

1 PL

křen

1 PL

petrželka

1 PL

olivový olej

dle chuti

Postup přípravy:

Rozehřejeme troubu asi na 180 °C, brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s trochou olivového oleje a pečeme 25 minut. 

Mezitím dáme do misky lžíci oleje, polovinu rozdrceného česneku a maso nakrájené na nudličky a pořádně promícháme. Necháme stranou marinovat.

Uvaříme si fazolové lusky ve slané vodě, scedíme a smícháme s nakrájenou cibulí a rajčátky na polovičky nakrájené.

Smícháme majonézu, ocet, křen, zbylý česnek a trochu oleje a uděláme dressing.

Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme maso. Necháme trochu vychladnout. Nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme dressingem.

 

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist