Salát s hovězím masem

Suroviny

nové brambory
650 g
česnek
2 stroužek
svíčková
300 g
fazolové lusky
300 g
červená cibule
1 ks
malá rajčata
100 g
majonéza
2 PL
vinný ocet
1 PL
křen
1 PL
petrželka
1 PL
olivový olej
dle chuti

Postup přípravy:

Rozehřejeme troubu asi na 180 °C, brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s trochou olivového oleje a pečeme 25 minut. 

Mezitím dáme do misky lžíci oleje, polovinu rozdrceného česneku a maso nakrájené na nudličky a pořádně promícháme. Necháme stranou marinovat.

Uvaříme si fazolové lusky ve slané vodě, scedíme a smícháme s nakrájenou cibulí a rajčátky na polovičky nakrájené.

Smícháme majonézu, ocet, křen, zbylý česnek a trochu oleje a uděláme dressing.

Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme maso. Necháme trochu vychladnout. Nakonec smícháme maso se zeleninou a přelijeme dressingem.

 

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist