Bylinkové noky s parmezánem

bylinkove-noky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vařená brambora
500 g
mrazený listový salát
100 g
hrubě nastrouhaný parmezán
100 g
žloutek
3 ks
vejce
1 ks
škrobová moučka
3 PL
čerstvé oregano
1 svazek
olivový olej
0,5 dl
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Uvařené oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme celé vejce a žloutky, škrobovou moučku, překrájený rozmrzlý špenát a nakrájené oregano, osolíme, opepříme a rychle promícháme. Pomocí dvou lžic tvoříme ze směsi větší noky, které vkládáme do pařáčku nad hrncem s vroucí vodou a vaříme v páře asi 5 minut. Noky rozdělíme na talíře, přelijeme trochou olivového oleje, posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem a okamžitě podáváme.

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist