Bylinkové noky s parmezánem

bylinkove-noky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vařená brambora
500 g
mrazený listový salát
100 g
hrubě nastrouhaný parmezán
100 g
žloutek
3 ks
vejce
1 ks
škrobová moučka
3 PL
čerstvé oregano
1 svazek
olivový olej
0,5 dl
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Uvařené oloupané brambory nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme celé vejce a žloutky, škrobovou moučku, překrájený rozmrzlý špenát a nakrájené oregano, osolíme, opepříme a rychle promícháme. Pomocí dvou lžic tvoříme ze směsi větší noky, které vkládáme do pařáčku nad hrncem s vroucí vodou a vaříme v páře asi 5 minut. Noky rozdělíme na talíře, přelijeme trochou olivového oleje, posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem a okamžitě podáváme.

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist