Salát s hlívou a kapií

Suroviny

hlíva
300 g
cibule
kapie
1 ks
sůl
pepř
cukr
olej
ocet
voda

Postup přípravy:

Hlívu uvaříme (vývar použijeme na polévku), po zchladnutí nakrájíme, přidáme krájenou cibuli a kapii. Z ostatních ingrediencí umícháme klasickou salátovou zálivku, hlívu polijeme a necháme nejlépe do druhého dne rozležet v chladničce.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist