Salát Coleslaw se zelím a jogurtem

Suroviny

bílé hlávkové zelí
1/2 ks
mrkev
2-3 ks
cibule
1 ks
olej olivový
5 PL
citrónová šťáva
hořčice
1 PL
cukr
0,5 ČL
sůl, mletý pepř
bílý jogurt nebo majolka
2-3 PL

Postup přípravy:

Zálivka: 5 lžic nejlépe olivového oleje, šťáva z jednoho citrónu, lžíce hořčice, půl lžičky cukru, sůl, mletý pepř, 2-3 lžíce majolky či jogurtu

Do velké mísy nastrouhám na struhadle s těmi většími oky zelí a mrkev, cibulku nadrobno nakrájím (ideální by bylo vše v robotu) a vše promícháme s našlehanou zálivkou.

Nejlepší je nechat takto odležet pár hodin. Před podáváním vmíchám podle chuti a stavu ledničky majolku či jogurt.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist