Rybízová buchta se sněhovou peřinkou

Suroviny

hladká mouka
42 dkg
máslo
28 dkg
cukr moučka
31 dkg
žloutek
2 ks
bílek
4 ks
rybíz
15-20 dkg

Postup přípravy:

Těsto: 42 dkg hladké mouky, 28 dkg másla, 6 dkg cukru moučka, 2 žloudky

Poleva: ze 4 bílků sníh + 25dkg cukru moučka = utřeme sníh, potom přimícháme 15-20 dkg rybízu (můžeme přimíchat jahody.. jen s rybízem je to dost kyselé) a natřeme na napůl upečené těsto

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Těsto napůl upečeme, potom potřeme ušlehaným sněhem s rybízem a dáme dopéct.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.7.2011 12:23| autor: Mersii

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist