Rybízová buchta se sněhovou peřinkou

Suroviny

hladká mouka

42 dkg

máslo

28 dkg

cukr moučka

31 dkg

žloutek

2 ks

bílek

4 ks

rybíz

15-20 dkg

Postup přípravy:

Těsto: 42 dkg hladké mouky, 28 dkg másla, 6 dkg cukru moučka, 2 žloudky

Poleva: ze 4 bílků sníh + 25dkg cukru moučka = utřeme sníh, potom přimícháme 15-20 dkg rybízu (můžeme přimíchat jahody.. jen s rybízem je to dost kyselé) a natřeme na napůl upečené těsto

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Těsto napůl upečeme, potom potřeme ušlehaným sněhem s rybízem a dáme dopéct.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.7.2011 12:23| autor: Mersii

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist