Rybízová buchta se sněhovou peřinkou
Těsto: 42 dkg hladké mouky, 28 dkg másla, 6 dkg cukru moučka, 2 žloudky Poleva: ze 4 bílků sníh + 25dkg cukru moučka = utřeme sníh, potom přimícháme 15-20 dkg rybízu (můžeme přimíchat jahody.. jen s rybízem je to dost...
ten rybíz ve sladkém sněhu vypadá opravdu hodně zajímavě
recept na leto,uz sa tesim ked ho vyskusam.Mnam
vypadá to na velkou dobrotu:) brzo vyzkouším
tak tento recept si musim opsat a uz se tesim az ozkousim
tento receptík posobí velmi chutne, v blízkej dobe ho aj ja odskúšam a som zvedavá na výsledok 🙂
Protože je teď sezona,určitě upeču, jenom je velká škoda, že u receptu nění fotografie.
ten sníh s ovocem vypadá dost zajímavě , to jsem ještě nezkoušela !