Ředkvičkový salát se sýrem

Suroviny

ředkvička
2 svazky
celer
200 g
eidam
200 g
bílý jogurt
150 ml
pepř
sůl
cukr
hořčice
1 ČL
kopr

Postup přípravy:

Omyté ředkvičky nakrájíme na plátky a promícháme je s okapaným celerem a s nahrubo nastrouhaným sýrem. Směs přelijeme jogurtovou zálivkou a posypeme koprem. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.4.2011 7:10| autor: Bludimira

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist