Rajčatová polévka z cherry rajčat s celerovou natí

Suroviny

rajčata cherry
0,5 kg
bujón
1 kostka
celerová nať
1 ks
sůl, cukr
1 špetka

Postup přípravy:

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, přidáme bujón a celerovou nať a dáme vařit. Po změknutí je rozmixujeme ponorným mixérem, dochutíme solí a podle chuti přidáme i cukr.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.4.2015 2:22| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist