Rajčatová polévka se sýrem a bazalkou

Suroviny

rajčat

5 ks

česneku

3 stroužky

menší cibule

1 ks

rajčatového protlaku

1 PL

masového vývaru

500 ml

cukru

1 špetka

sůl

dle chuti

bazalka

dle libosti

sýr

dle libosti

máslo

dle potřeby

Postup přípravy:

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na másle podusíme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nakrájená rajčata. Pak přidáme protlak a cukr, zalijeme vývarem a povaříme 10 minut. Ozdobíme sýrem a bazalkou.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.7.2016 7:54

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist