Rajčatová polévka se sýrem a bazalkou

Suroviny

rajčat

5 ks

česneku

3 stroužky

menší cibule

1 ks

rajčatového protlaku

1 PL

masového vývaru

500 ml

cukru

1 špetka

sůl

dle chuti

bazalka

dle libosti

sýr

dle libosti

máslo

dle potřeby

Postup přípravy:

Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na másle podusíme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nakrájená rajčata. Pak přidáme protlak a cukr, zalijeme vývarem a povaříme 10 minut. Ozdobíme sýrem a bazalkou.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.7.2016 7:54

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist