Pravý hovězí tatarák
Maso dvakrát až třikrát pomeleme, nebo ho naškrábeme nožem. Do namleté hmoty přidáme najemno nasekanou cibuli, utřený česnek, hořčici, kečup, worchesterskou omáčku. Tatarák ještě osolíme, okořeníme pepřem, mletou paprikou, mletým kmínem. Nakonec přimícháme žloutky, masovou směs dobře promícháme a dáme...
PRAVÝ HOVĚZÍ TATARÁK som robila minulý týždeň, všetci sme si pochutili.Poctivo som mäso škrabala, a bol veľmi jemný.
Tatarák doma nedělám, i když mužská část rodiny by to uvítala.
milujeme celá rodina – na obrázku vypadá úžasně. Dáme si ho v sobotu..
Tatarák můžu, když se dobře ochutí, tak je to lahůdka
Tatarák miluju, měli jsme ho na Silvestra, je to dobrota.
Pravý hovězí tatarák mne neláká. Syrové maso nejím.