pravy-hovezi-tatarak.jpg

Pravý hovězí tatarák

Maso dvakrát až třikrát pomeleme, nebo ho naškrábeme nožem. Do namleté hmoty přidáme najemno nasekanou cibuli, utřený česnek, hořčici, kečup, worchesterskou omáčku. Tatarák ještě osolíme, okořeníme pepřem, mletou paprikou, mletým kmínem. Nakonec přimícháme žloutky, masovou směs dobře promícháme a dáme...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    PRAVÝ HOVĚZÍ TATARÁK som robila minulý týždeň, všetci sme si pochutili.Poctivo som mäso škrabala, a bol veľmi jemný.

    l
    lidka2

    Tatarák doma nedělám, i když mužská část rodiny by to uvítala.

    a
    aknela11

    milujeme celá rodina – na obrázku vypadá úžasně. Dáme si ho v sobotu..

    l
    lucik21

    Tatarák můžu, když se dobře ochutí, tak je to lahůdka

    l
    ladouch

    Tatarák miluju, měli jsme ho na Silvestra, je to dobrota.

    b
    Bobina1

    Pravý hovězí tatarák mne neláká. Syrové maso nejím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist