Polévka z růžičkové kapusty

Suroviny

růžičkové kapusty

400 g

malé cibule

1 ks

brambor

250 g

mrkve

1 ks

másla

30 g

zeleninového vývaru (kostka bujónu)

750 g

světlé hotové jíšky

1-2 PL

česneku

1 stroužek

anglické slaniny

4 plátky

sůl, pepř

dle chuti

majoránka

dle chuti

Postup přípravy:

Na másle zpěňte drobně nakrájenou cibuli a mrkev. Přidejte očištěnou kapustu (větší kapustičky překrájejte na poloviny nebo čtvrtiny), na kostičky nakrájené brambory, zalijte vývarem, osolte, opepřete a zvolna vařte, až je zelenina měkká (cca 15 - 20 minut). Zahustěte jíškou, dochuťte utřeným česnekem a majoránkou. Podávejte posypané opečenou slaninou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 3:35

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist