Polévka z růžičkové kapusty

Suroviny

růžičkové kapusty
400 g
malé cibule
1 ks
brambor
250 g
mrkve
1 ks
másla
30 g
zeleninového vývaru (kostka bujónu)
750 g
světlé hotové jíšky
1-2 PL
česneku
1 stroužek
anglické slaniny
4 plátky
sůl, pepř
dle chuti
majoránka
dle chuti

Postup přípravy:

Na másle zpěňte drobně nakrájenou cibuli a mrkev. Přidejte očištěnou kapustu (větší kapustičky překrájejte na poloviny nebo čtvrtiny), na kostičky nakrájené brambory, zalijte vývarem, osolte, opepřete a zvolna vařte, až je zelenina měkká (cca 15 – 20 minut). Zahustěte jíškou, dochuťte utřeným česnekem a majoránkou. Podávejte posypané opečenou slaninou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 3:35

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist