Polévka z kysaného zelí s párkem

Suroviny

kysané zelí
250 g
párek
100 g
tuk
3 g
hladká mouka
3 g
menší cibule
1 ks
sladká paprika
1 ČL
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Kysané zelí překrájíme, zalijeme vodou a vaříme do poloměkka. K zelí přidáme jemně nakrájenou cibuli osmaženou na tuku dorůžova, zapražíme sladkou paprikou (paprika se mírně zpění). Částečně uvařené zelí zahustíme hladkou moukou, kterou pečlivě rozmícháme s trochou vlažného vývaru ze zelí, a zvolna vaříme za občasného míchání nejméně 30 minut. Jakmile je zelí měkké, přidáme česnek utřený se solí, na kostičky nakrájený párek a necháme ještě chvíli povařit.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.1.2015 4:52| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist