Polévka z čerstvých broskví

Suroviny

broskve

500 g

voda

750 ml

vanilkový cukr

1 balíček

citrónová kůra

1 PL

maizena

20 g

citrónová šťáva

1 PL

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Umyté a vypeckované broskve podlijeme vroucí vodou a dusíme do měkka.
Pak je prolisujeme, zalijeme vroucí vodou, přidáme vanilkový cukr, sůl,
nastrouhanou kůru z citrónu a povaříme. V trošce vody rozmícháme
maizenu, přilijeme do polévky a necháme přejít varem. Hotovou polévku
ochutíme citrónovou šťávou.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.12.2013 5:31| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist