broskvova-polivka.jpg

Polévka z čerstvých broskví

Umyté a vypeckované broskve podlijeme vroucí vodou a dusíme do měkka. Pak je prolisujeme, zalijeme vroucí vodou, přidáme vanilkový cukr, sůl, nastrouhanou kůru z citrónu a povaříme. V trošce vody rozmícháme maizenu, přilijeme do polévky a necháme přejít varem. Hotovou polévku ochutíme citrónovou šťávou.

Diskuze

14 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    umím si to představit vychlazené jako pochoutku – teplé ani omylem !

    g
    glady

    abych se přiznala polévku z ovoce jsem ještě nejedla….musíme vyzkoušet…v létě určitě osvěžující

    m
    martinnatr

    tak tohle bude dobrota, to bych si dala

    j
    jankac

    Polévka z čerstvých broskví je obľúbená v lete v južných krajinách. My nie sme na ňu naučený, preto nám nechutí.

    l
    lidka2

    U nás se sladké polévky nejedí a navíc mi přijde vhodnější na léto a ne na zimu.

    l
    lucik21

    O polévce z broskví slyším poprvé, asi bych ji nejedla

    e
    Elisa19

    Sladké polévky by mi u nás prostě nikdo nejedl.

    v
    viki11

    Polévka z čerstvých broskví je příjemné odlehčení po náročných svátcích.

    b
    Bobina1

    Polévka z čerstvých broskví, tak to raději zrovna kompot.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist