Polévka s kukuřicí a rajčaty

polevka-s-kukurici-a-rajcaty-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

olivový olej
2 PL
malá cibule
2 ks
krájené loupané rajče
1 konzerva
vakuovaná kukuřice
1 konzerva
zeleninový bujón
1 kostka
gouda
100 g
hotová světlá jíška
2 PL
cukr
1 PL
chilli omáčka (můžete vynechat)
1 PL
sůl, pepř
dle chuti
petrželka nebo bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěňte drobně nakrájené cibule, přidejte konzervu rajčat, kukuřici, zalijte asi 700 ml vody, přidejte kostku bujonu, osolte, opepřete a zvolna vařte asi 5 minut. Vmíchejte jíšku, cukr, chilli omáčku, jemně nasekanou petrželku nebo bazalku a krátce převařte do zhoustnutí. Rozdělte do talířů a jednotlivé porce posypte nastrouhaným sýrem. Můžete podávat s pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.9.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist