Pohankové karbanátky s kapustou

Suroviny

pohankové lámanky
250 g
střední kapusty
1 ks
sypkého zeleninového bujonu
1 ČL
cibule
3 ks
vajec
3 ks
sůl, pepř
dle chuti
majoránka, tymián
dle chuti
zelená petrželka
dle chuti
olivový olej
dle potřeby
strouhanka
dle potřeby

Postup přípravy:

Kapustu uvařte v trošku osolené vodě doměkka. Lámanku zalijte vroucí vodou z kapusty, do které jste rozmíchali lžičku sypkého bujónu. Zakryjte, nechte vychladnout při pokojové teplotě a potom slijte zbylou tekutinu. Kapustu nechte vychladnout a nasekejte. Cibuli oloupejte, nasekejte a osmahněte na rozpáleném oleji. Po chvilce přidejte kapustu a krátce osmažte. Odstavte, po vychladnutí smíchejte s pohankovou lámankou, přidejte vejce, majoránku, tymián a dochuťte solí a pepřem. Pokud je to nutné, zahustěte hmotu strouhankou. Ze vzniklé směsi tvarujte malé karbanátky, které usmažte z obou stran na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

2.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2016 10:02

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist