Plněné vepřové řízky se šunkou a smetanou

Suroviny

vepřové maso

4 plátky

šunka

100 g

žampióny

200 g

tvrdý sýr

60 g

olej

3 PL

sůl

dle chuti

mletý pepř

dle chuti

máslo

20 g

Postup přípravy:

Očištěné, na plátky nakrájené žampióny podusíme na másle, vmícháme pokrájenou šunku, strouhaný sýr, sůl a pepř. Naklepané vepřové řízky naplníme připravenou směsí, přeložíme v půli a okraje sklepeme paličkou na maso. Osolíme je a zvolna opékáme na rozehřátém oleji po obou stranách. Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a zeleninovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist