Vepřové řízky po dalmátsku s protlakem

veprove-rizky-po-dalmatsku-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřová kýta
600 g
cibule
50 g
hořčice
2 PL
rajský protlak
2 PL
bílé víno
100 ml
šťáva a kůra z ½ citrónu
1/2 ks
mletá paprika
1 špetka
sůl, pepř
dle chuti
sádlo na opečení
dle potřeby
hladká mouka na obalení
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na řízky a naklepejte. Osolte ho, opepřete a lehce obalte v hladké mouce. Každý řízek prudce opečte po obou stranách na sádle a dejte stranou. Na tomtéž sádle osmahněte drobně nasekanou cibuli, přidejte papriku, řízky a přimíchejte hořčici, protlak a citrónovou kůru a šťávu. Podlijte trochou vína a vody, přiklopte a duste doměkka. Během dušení občas podlévejte vínem a vodou. Podávejte s rýží a salátem.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist