Vepřové řízky s křenem a hořčicí

Suroviny

vepřové řízky

4 plátky

křenu

4 ks

hořčice

4 PL

sůl, pepř

dle chuti

hladká mouka

dle potřeby

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso naklepeme. Nastrouhaný křen a hořčici vymícháme v misce na hladký krém. Pokud je to možné, dáme přednost čerstvému křenu. Naklepané řízky mírně osolíme a opepříme a namočíme do směsi hořčice a křenu. Takto připravené je ještě obalíme v mouce, obal přitiskneme a řízky smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist