Vepřové řízky s křenem a hořčicí

Suroviny

vepřové řízky

4 plátky

křenu

4 ks

hořčice

4 PL

sůl, pepř

dle chuti

hladká mouka

dle potřeby

olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Maso naklepeme. Nastrouhaný křen a hořčici vymícháme v misce na hladký krém. Pokud je to možné, dáme přednost čerstvému křenu. Naklepané řízky mírně osolíme a opepříme a namočíme do směsi hořčice a křenu. Takto připravené je ještě obalíme v mouce, obal přitiskneme a řízky smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist