Vepřové řízky s křenem a hořčicí

Suroviny

vepřové řízky
4 plátky
křenu
4 ks
hořčice
4 PL
sůl, pepř
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso naklepeme. Nastrouhaný křen a hořčici vymícháme v misce na hladký krém. Pokud je to možné, dáme přednost čerstvému křenu. Naklepané řízky mírně osolíme a opepříme a namočíme do směsi hořčice a křenu. Takto připravené je ještě obalíme v mouce, obal přitiskneme a řízky smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist