Plněná rajčata krémem a sardinkami

Suroviny

sardinky
2 plechovky
sýr Lučina
2 balení
velká rajčata
4 ks
majonéza
1 ČL
sůl, pepř
zelený salát
pečivo

Postup přípravy:

Masitá rajčata omyjeme. Jednu čtvrtinu se stopkou odkrojíme. Bude nám sloužit jako klobouček. Dužinu vydlabeme. Česnek prolisujeme. Olejovky necháme okapat.

V míse promícháme lučinu, dužinu z rajčat, majonézu, česnek a olejovky. Podle chuti osolíme a opepříme. Krém necháme asi 10 minut rozležet v chladu.

Krémem naplníme vydlabaná rajská jablíčka, přikryjeme je kloboučkem a podáváme na listech čerstvého salátu. Podáváme s celozrnným pečivem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 1:28| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist