Plněná rajčata krémem a sardinkami

Suroviny

sardinky
2 plechovky
sýr Lučina
2 balení
velká rajčata
4 ks
majonéza
1 ČL
sůl, pepř
zelený salát
pečivo

Postup přípravy:

Masitá rajčata omyjeme. Jednu čtvrtinu se stopkou odkrojíme. Bude nám sloužit jako klobouček. Dužinu vydlabeme. Česnek prolisujeme. Olejovky necháme okapat.

V míse promícháme lučinu, dužinu z rajčat, majonézu, česnek a olejovky. Podle chuti osolíme a opepříme. Krém necháme asi 10 minut rozležet v chladu.

Krémem naplníme vydlabaná rajská jablíčka, přikryjeme je kloboučkem a podáváme na listech čerstvého salátu. Podáváme s celozrnným pečivem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 1:28| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist