Piškotová roláda s jahodovým krémem

Suroviny

vejce

5 ks

cukr

30 dkg

polohrubá mouka

5 PL

mléko

1/2 l

škrobová moučka

1 PL

jahodový puding

1 ks

máslo

25 dkg

jahody

35 dkg

čokoláda

dle potřeby

Postup přípravy:

Těsto: 5 vajec, 5 lžic cukru, 5 lžic polohrubé mouky
Krém: 1/2 l mléka, 1 lžíce škrobové moučky, 1 jahodový puding, 25 dkg másla, 35 dkg jahod, 25 dkg cukru, čokoláda

Z vajec, cukru a mouky ušleháme těsto, nalijeme na plech a upečeme. Po upečení těsto srolujeme. Z mléka, pudingu a moučky uvaříme puding. Po vychladnutí smícháme s máslem a cukrem. Vychladlou roládu potřeme 2/3 krému, posypeme jahodami a stočíme. Povrch potřeme zbytkem krému, ozdobíme jahodami a nastrouhanou čokoládou. Dáme ztuhnout do lednice.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.4.2013 10:06| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist