Piškotová roláda s jahodovým krémem

Suroviny

vejce

5 ks

cukr

30 dkg

polohrubá mouka

5 PL

mléko

1/2 l

škrobová moučka

1 PL

jahodový puding

1 ks

máslo

25 dkg

jahody

35 dkg

čokoláda

dle potřeby

Postup přípravy:

Těsto: 5 vajec, 5 lžic cukru, 5 lžic polohrubé mouky
Krém: 1/2 l mléka, 1 lžíce škrobové moučky, 1 jahodový puding, 25 dkg másla, 35 dkg jahod, 25 dkg cukru, čokoláda

Z vajec, cukru a mouky ušleháme těsto, nalijeme na plech a upečeme. Po upečení těsto srolujeme. Z mléka, pudingu a moučky uvaříme puding. Po vychladnutí smícháme s máslem a cukrem. Vychladlou roládu potřeme 2/3 krému, posypeme jahodami a stočíme. Povrch potřeme zbytkem krému, ozdobíme jahodami a nastrouhanou čokoládou. Dáme ztuhnout do lednice.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.4.2013 10:06| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist