Piškotová roláda s jahodovým krémem
Těsto: 5 vajec, 5 lžic cukru, 5 lžic polohrubé mouky Krém: 1/2 l mléka, 1 lžíce škrobové moučky, 1 jahodový puding, 25 dkg másla, 35 dkg jahod, 25 dkg cukru, čokoláda Z vajec, cukru a mouky ušleháme těsto, nalijeme na plech...
Piškotová roláda s jahodovým krémem – prima recept.
Jahodová roláda je moc velká dobrota.
ta bude skvělá s těmi jahodami, super
Roládou snad nikoho člověk neurazí. Plním doma různými krémy a ovocem. Jahody jsou excelentní.
Dělám rolády často,ale místo mouky dávám pudink a plním šlehačkou a ovocem,tento recept vyzkouším.
Tuto roládu jsem se rozhodla po přečtení ihned vyzkoušet. Musím říct, že recept mě velice zaujal, proto jsem se do toho pustila. Myslím si, že roláda se mi povedla a také byla moc dobrá. Určitě ji zase někdy upeču.
ham to vypadá dobře hned to skusím ukuchtit
já rolády nedělám, nebyla bych si ani jistá, že by se mi nepotrhaly nebo tak něco…
Rolády jsou jednoduché a moc dobré moučníky, dík za recept.
Vypadá to zajímavě. Určitě tento recept vyzkouším.
Tak to by nám všem doma jistě moc chutnalo.
rolády mám ráda a domácí jsou ze všech nejlepší
Lahůdka ke kávičce nebo čaji.