Pikantní masová náplň s česnekem

Suroviny

vepřové maso
150 g
uzené maso
200 g
rohlíky
5 ks
vejce
5 ks
česnek
5 stroužků
mléko
300 ml
majoránka
černé koření
sůl
petrželová nať
olej

Postup přípravy:

Rohlíky pokrájíme na kolečka a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové a uzené maso nadrobno pokrájíme.

Z namočených rohlíků vymačkáme mléko, položíme je do mísy, přidáme maso, žloutky, přelisovaný česnek, majoránku, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a posekanou petrželovou nať. Směs přeložíme do vymaštěné ohnivzdorné mísy a dáme zapéct. Horkovzdušná trouba: 160 °C. Elektrická trouba: 170 °C. Plynová trouba: stupeň 3.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist