Pikantní masová náplň s česnekem

Suroviny

vepřové maso
150 g
uzené maso
200 g
rohlíky
5 ks
vejce
5 ks
česnek
5 stroužků
mléko
300 ml
majoránka
černé koření
sůl
petrželová nať
olej

Postup přípravy:

Rohlíky pokrájíme na kolečka a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové a uzené maso nadrobno pokrájíme.

Z namočených rohlíků vymačkáme mléko, položíme je do mísy, přidáme maso, žloutky, přelisovaný česnek, majoránku, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a posekanou petrželovou nať. Směs přeložíme do vymaštěné ohnivzdorné mísy a dáme zapéct. Horkovzdušná trouba: 160 °C. Elektrická trouba: 170 °C. Plynová trouba: stupeň 3.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist