Pikantní cikánský guláš

Suroviny

vepřová plec
600 g
rajčatový protlak
80 g
rajče
2 ks
feferonka
2 ks
krajíc staršího chleba
2 ks
paprika, cibule
dle chuti
chilli, bobkový list
dle chuti
masox
1 kostka
sůl a pepř
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Omyté vepřové maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno nasekáme. Cibuli opečeme na oleji dozlatova, přidáme maso, osolíme, opepříme a orestujeme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Poté přidáme rajský protlak, papriku, chilli, bobkový list, masox, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Guláš zahustíme nastrouhaným chlebem, přidáme kousky rajčat, nasekané feferonky, dochutíme solí a pepřem a krátce povaříme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.9.2012 11:52| autor: LucieRossi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist