Peperonata se zeleninou a česnekem

Suroviny

velkých různobarevných paprik

7 ks

rajčat

400 g

cibule

250 g

česneku

4 stroužky

olivového oleje

3 PL

sůl, mletý pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. Papriky omyjte, osušte, zbavte jádřinců a nakrájejte na proužky. Česnek oloupejte a najemno nasekejte. Cibuli poduste na oleji, přidejte česnek, papriky a přiklopte pokličkou. Při mírné teplotě duste asi 10 minut. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostičky. Přidejte je k paprikám, osolte, opepřete a za občasného míchání duste ještě 20 minut. Omáčka je hotová, když dostatečně zhoustne. Teplá se hodí jako příloha k masu nebo těstovinám, vychlazenou můžete podávat jako předkrm s krajíčky opečeného chleba.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.10.2016 7:12| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist